Folyamatosan érkeznek az embercsempészek és a menekültek

Csütörtökön Harka felől Sopronnyék (Neckenmarkt) felé közlekedett egy embercsempész mikrobuszával, a Bundesheer katonái vették üldözőbe.

Az elkövető menekülés közben eltévedt, Sopronkeresztúron megfordult és visszafelé indult. Sopronnyéken a Herrengasse és a Rathausgasse kereszteződésében leállt és futva kezdett menekülni, átugrott egy falon és egy kerítésen is. A mikrobuszban 5 tunéziai, három szomáliai, két marokkói és 13 szír menekült volt, köztük egy anyuka két gyerekével, valamint még másik két kiskorú a nagybácsijukkal. Az embercsempészt egyelőre keresi a rendőrség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek