A CÖF is tüntetett a pedagógusokért

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) figyelemfelhívó akciót szervezett a pedagógusok helyzetéért az Eötvös József Gimnázium elé még csütörtökön, amin öten vettek részt.

A békemenetet is szervező CÖF-CÖKA figyelemfelhívó akciót szervezett a pedagógusok helyzetéért az Eötvös József Gimnázium elé még csütörtökön. A rendezvényükön összesen öt aktivistájuk vett részt és igazából nem a kormánynak, hanem Brüsszelnek akartak üzenni ezzel - írja a 168ora.hu .

A CÖF tanácsadója arról beszélt a HírTV-nek, hogy a sikeres jövő elengedhetetlen részei a pedagógusok, ennek pedig nélkülözhetetlen eleme az erkölcsi és anyagi megbecsülés.

A tüntetés részeként pár percig egy „Brüsszelnek látnia kell, hogy a tanároknak is szüksége van az uniós forrásokra” molinóval álltak a gimnázium előtt öten. A performansz után egy „A CÖF A PEDAGÓGUSOKKAL VAN, NEM A TÜNTETŐKKEL!” című közleményt is közzétettek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek