A munkásszállón ütött

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki élettársát, egy másik férfit bántalmazott a közös lakóhelyükön, egy munkásszállón.

A vádirat szerint idén nyáron a két férfi között hangos veszekedés alakult ki a munkásszállón lévő közös szobájukban, amelynek során a vádlott bántalmazta a sértettet: ököllel és egy seprű nyelével több esetben arcon ütötte őt. A sértett a bántalmazás következtében szilánkos arccsonttörést és járomcsonttörtést szenvedett el, melyek nyolc napon belül gyógyuló, súlyos sérülések - áll a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közleményében.

A vádlott ezen felül 168.335 forint értékű rongálási kárt okozott a munkásszálló felszerelésében: a fürdőszoba ajtaját levette és a folyosóra dobta, a szoba ablakát kitörte, behorpasztotta és letépte a hűtöszekrény ajtaját, letépte a zuhanykabin ajtaját, elgörbítette a ruhásszekrényben lévő ruhaakasztó rúdját.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével és kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja. Vele szemben négy év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni. (A nyitókép illusztráció!)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek