Közel ötszáz málnatövet lopott a kertészetből

A soproni rendőrök egy 60 éves férfival szemben intézkedtek, aki alkalmi munkahelyéről, egy sarródi kertészetből vélhetően 475 tő málnatövet tulajdonított el.

A rendőrségre november 21-én 8 óra körül bejelentés érkezett, hogy Sarródon, a Kossuth Lajos utcában lévő kertészetből ismeretlen személy nagyobb mennyiségben málnatöveket lopott el. A helyszínre érkező rendőrök a területen tanúkutatást, adatgyűjtést végeztek, és beazonosították a feltételezett elkövetőt, aki a vállalkozásnál – a korábbi időszakban – alkalmi jelleggel munkát is kapott.

A járőrök a férfit fél nap leforgása alatt Fertődön, a Joseph Haydn utcában elfogták. A 60 éves fertődi lakost az egyenruhások a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek