Igazgatási szünet lesz a soproni polgármesteri hivatalban is

A kormányzati igazgatási szervekre vonatkozóan a kormány igazgatási szünetet rendelt el december 22-től 2023. január 6-ig.

Csütörtökön közgyűlést tart Sopron képviselő-testülete, az ülés egyik napirendje lesz a polgármesteri hivatal igazgatási szünete. Ugyan a december 22-től január 6-ig tartó szünetet kormányrendelet szabályozza, a közgyűlés is határoz róla. Mert a rendelet a lehetőséget adja meg, de ezzel nagy valószínűséggel élni is fognak.

A rendelet előírja, hogy a szünet alatt a hivatal a feladatait nem látja el és az ügyfélfogadás sem működik, ugyanakkor mindez a közfeladatok ellátásában aránytalan nagy sérelmet sem okozhat, a halaszthatatlan feladatok zavartalan ellátását biztosítani kell.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek