Pénteken Rotary Akadémia

"Gyermeksorsok, gyermek utak" címmel lesz előadás a soproni TIT-ben.

A Rotary Club Sopron Pannonia szervezésében újabb Rotary Akadémiára, illetve előadásra hívják az érdeklődőket. Nove,ber 25-én, pénteken 18 órakor a TIT Sopron Várkerület 98. szám alatti helyiségében dr. Haász Sándor, a Károli Gáspár Református Egyetem docense tart előadást "Gyermeksorsok, gyermek utak" címmel. Az előadás során válaszokat kaphatnak a résztvevők a gyermekvédelem helyi és országos feladataira, valamint kihívásaira.

Az előadás ingyenes, adományokat viszont elfogad a Rotary Club Sopron Pannonia az előadás helyszínén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek