Főkapitányi elismerés is járt a Pérről eltűnt kislány megtalálásáért

A Pérről eltűnt 6 éves kislány kutatása szervezésében és a gyermek fellelésében nyújtott kiemelkedő munkát köszönte meg dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

Egy péri tanyáról november 13-án 16 óra körül eltűnt kislány felkutatására hatalmas erők mozdultak meg és mentek egyként kutatni, amely tevékenységet Váczi Attila rendőr ezredes, a Győri Rendőrkapitányság vezetője szervezte meg és fogta össze.

Másnap reggel, november 14-én a 6 éves gyermeket Mehringer Szabolcs siklóernyős látta meg a magasból a péri reptér közelében, aki azonnal leszállt hozzá, betakarta, megnyugtatta a kislányt, majd értesítette a kutatásban résztvevőket, így épen és egészségesen hazatérhetett szüleihez.

Dr. Varga Péter, Mehringer Szabolcs és Váczi Attila.
police.hu

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a kutatásban végzett példaértékű tevékenységért Váczi Attila rendőr ezredest, és Mehringer Szabolcs siklóernyőst elismerésben és jutalomban részesítette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek