Jelentős korlátozást vezetett be a Shell a benzinkútjain

Legfeljebb 20 ezer forintért lehet benzint venni a Shell kútjain. Gázolajból maximum 50 ezerért lehet tankolni.

A Shell "az elmúlt napok csökkentett beszállítói kapacitásra" hivatkozva jelentett be a korlátozást írja az infostart.hu . A Shell Hungary zRt. töltőállomás-hálózatában tankolásonként maximum bruttó 20.000 Ft értékű Shell FuelSave 95 benzin, illetve maximum bruttó 50.000 Ft értékű Shell FuelSave Diesel üzemanyag vásárolható 2022. november 25-től. Az intézkedés alól mentesül néhány kiemelt töltőállomás (pl.: autópályák melletti).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek