Orbán adventi koszorút vett, és az energiaszámláról érdeklődött

Gondos család-, és kormányfő.

Videót töltött fel a Facebook-oldalára Orbán Viktor, amin az látható, ahogy a miniszterelnök bemegy egy virágboltba adventi koszorút vásárolni. Orbán kedélyesen elbeszélget az eladóval, majd a videó vége felé a kormányfő rákérdez az energiaárakra, pontosabban arra, hogy a bolt képes-e talpon maradni és tudja-e fizetni a számláit. Erre a tulajdonos már mérsékeltebb lelkesedéssel reagált, de annyit azért elmondott, hogy muszáj lesz kifizetniük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés
Tovább az oldalra