Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Forgalomkorlátozás lesz a B50-esen Kismartonban

Hónapokig dugókra és félpályás útlezárásra kell készülni Kismarton egyik legforgalmasabb útszakaszán, a végeredmény viszont gördülékenyebb közlekedés lesz a gépjárművek számára.
Hirdetés
Hirdetés

Átfogó útfelújítás kezdődik Kismartonban (Eisenstadt), a B50-es úton. Az Ödenburgerstraße (Soproni út) Bahnstraße és Sankt-Rochus-Straße közötti szakaszán június 29-én félpályás útlezárás mellett kezdődnek, és szeptember végén fejeződnek be a munkálatok, ha minden terv szerint halad. Az útépítés során három kereszteződésben új közlekedési lámpákat telepítenek illetve kanyarodósávokat alakítanak ki.

Ezt az útszakaszt alakítják át
ORF

A Wirtschaftskammer (Gazdasági Kamara) mögötti területen ugyanis a következő években egy új városrész jön létre, ahova legalább kétezren fognak majd beköltözni. Ezért Thomas Steiner, Kismarton polgármestere szerint fontos, hogy biztosítsák az egész város számára a biztonságos és jól működő közlekedést a térségben. A beruházás összköltsége egyébként mintegy 660 000 euró, azaz 232 és fél millió forint.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés