Szombaton koncert a moziban, jövő héten pedig közönségkedvencek jönnek Sopronba

A Wake Up 1230 zenekar koncertje szombaton lesz, december 6-án pedig A játszma című filmet vetítik, jön Kulka János is az Elit Moziba!

Rendhagyó koncertsorozatra invitál a Wake Up 1230 zenekar, az ország legismertebb rock and roll arcait felvonultató szupergroup (Baksa-Soós Attila – ének, Frenk – gitár, Papp Szabi – basszusgitár, Beck Zaza – dob). Az élőzenés koncertekre a fiúk különleges látványvilággal is készülnek, amit a Kultik mozik nagyszerű környezete, elsőosztályú hangtechnikája és kimagasló minőségű mozi-vetítéstechnikája egészít ki. December 3-án, szombaton 20 órakor a soproni Elit Moziban lép fel a zenekar, utána közönségtalálkozó és dedikálás is lesz.

Az ország legismertebb rock’n’roll arcait felvonultató szupergroupja.
Facebook

December hatodikán, kedden 18 órakor pedig A játszma című magyar filmet vetítik a Huszárik-teremben, a film után pedig közönségtalálkozó lesz Fazekas Péter rendezővel, Kulka János színművésszel és más szereplőkkel.

Az 1963-ban Budapesten játszódó történet a tíz évvel ezelőtt bemutatott A vizsga főszereplőivel tér vissza. Hiába telt el annyi idő, ők továbbra is veszélyes emberek maradtak. Az állambiztonság tisztje, Jung András (Nagy Zsolt) élete tökéletes: boldogan él feleségével, Évával (Hámori Gabriella), és az egyetlen dolog, ami előléptetését hátráltatja egy versengő kolléga, Kulcsár (Scherer Péter). Amikor felbukkan a múltból egy lezáratlan ügy kapcsán a legendás kém, Markó Pál (Kulka János), fordulat fordulatot követ, és kezdetét veszi egy könyörtelen párharc, ahol senki és semmi nem az, aminek látszik, és egyetlen emberi gesztus az életedbe kerülhet...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek