Bortúra vendégeit érte baleset

Felborult a terepjáró, négyen megsérültek a Balf és Fertőrákos közötti mezőgazdasági úton.

Egy 49 éves soproni férfi közlekedett személygépkocsival Sopron külterületén a Balf-Fertőrákos között kialakított mezőgazdasági úton november 25-én 12 óra 30 perc körül. Egy erősen lejtős útszakaszhoz érve a sofőr nem a lejtőnek és a gépkocsija felépítésének megfelelően választotta meg a sebességét, a járművel letért az útról, ahol az autó abroncsa a beton árok szélébe elakadt, és a gépkocsi az oldalára borult - tudtuk meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A balesetet szenvedett terepjáró.
rendőrség

A balesetben az autó utasai közül négyen megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Balf és Fertőrákos között, egy mezőgazdasági úton történt meg a baj.
rendőrség

Információink szerint a szerencsétlen baleset egy bortúra vendégeit érte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek