A forraltboros ízű az év szaloncukra

Az Év Szaloncukra-versenyre 28 gyártótól érkeztek különleges édességek.

Idén 186 szaloncukorral neveztek az Év Szaloncukra-versenyre, ami rekordnak számít. Sok volt az újragondolt szaloncukor, de az egyszerű ízek már nem működtek – mondta az InfoRádiónak Kovács Ádám, az Év Szaloncukra-verseny szervezője.

A versenyen mindenki megfűszerezte az édességet, vagy hozzáadott valami extrát. A szervező szerint idén egészen különleges a robbanó cukorkás szaloncukor: ezek közül három kategóriában is volt győztes. Az év szaloncukra a forraltboros lett a Gyulai Kézműves Cukrászdából.

A szervező szerint a lakosság most a különleges szaloncukrokat keresi. Népszerűek például azok, amikben ropogós elem, vagy valami extra fűszer van. Persze a szociális helyzettől is erősen függ, mit vásárolnak az emberek. Tapasztalata alapján viszont a karácsony olyan kiemelt időszak, amikor az emberek sokkal többet engednek meg maguknak, még akkor is, ha nem feltétlenül tehetik meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek