Hat és félmillió eurós fejlesztés a locsmándi termálban

A Sonnentherme Lutzmannsburg, azaz a locsmándi termál- és élményfürdő idén 6,5 millió eurós, azaz mintegy 2,6 milliárd forintos fejlesztést hajtott végre turisztikai attrakcióinak bővítéseként.

A térség egyik turisztikai motorja a termál- és élményfürdő, melyből a szomszédos Győr-Moson-Sopron megyei települések is profitálnak. Most a fürdő közvetlen szomszédságában 22 faházat, bungalót is felépítettek, hálószobával és konyhával. Emellett egy 5D vízi élménymozi is megvalósult, valamint egy olyan műkorcsolya pálya, melyhez áram, víz, vagy vegyi anyagok sem kellenek.

Sonnentherme Lutzmannsburg

Werner Cerutti ügyvezető igazgató az ORF Burgenland beszámolója szerint elmondta: „A faházak minden bizonnyal főként az ünnepi időszakban lesznek használatban – a téli szezon kivételével. De most már láthatjuk, hogy a téli szezon is jól működik. Elővigyázatosságból a faházakat is úgy szerelték fel, hogy -15 fokig bármikor gond nélkül üzemeltethetőek legyenek. Szilveszterre egyébként nagyon jól állnak a foglalások, tele vagyunk."

Műkorcsolyapálya Locsmándon
Sonnentherme Lutzmannsburg

( ORF Burgenland )

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek