Januárban ismét Fertőkerülő extrémtúra

Az elmúlt két évben a vírus-veszélyhelyzet miatt többször is el kellett halasztani a Burgenland Extrem (korábban 24 Stunden Burgenland) extrémtúrát, ami a szervezőket komoly kihívás elé állította. Idén például nyáron rendezték a sporteseményt, melyen a többszöri halasztás ellenére is rendkívül sokan vettek részt. Jövőre viszont ismét visszatér az eredeti időpont, a tél közepe: a Burgenland Extrem Tour 2023. január 27-én kerül megrendezésre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek