Pótolják a VOLT-ot? Jövőre SopronFest

Bár a VOLT Fesztivált jövőre nem tartják meg, lesz más, ami élettel tölti meg az egész várost: április végén jön a SopronFest! A rendezvénynek már hivatalos Facebook és Instagram oldala is van, ahol ezt írják:

A SopronFest 2023. április utolsó hetében a teljes várost élettel tölti meg: színházi, zenés, irodalmi, képzőművészeti, filmes és gasztronómiai programok, túrák váltják egymást sok-sok helyszínen: kávézókban, éttermekben, épületekben és szabadtéren. A fő eseményre pedig április 28-29-30-án várjuk a soproniakat és a más városokból érkezőket: 3 napon át egy minden igényt kielégítő koncertkínálatnak ad otthont a Lővérek.

SopronFest

Hát, kíváncsian várjuk. A környéken is lesz egyébként jövőre több fesztivál, ezek közül érdemes megemlíteni ezeket: Croatisada Festival , Lovely Days , Butterfly Dance .

Érdekesség egyébként, hogy a SopronFest hivatalos Instagram-oldalát a VOLT két korábbi alapító-főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert is kedveli már.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek