Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pörgesd az esernyődet!

Idegenvezetők flashmobja Budapesten
Hirdetés
Hirdetés

Életünk legnagyszerűbb jótevői az utazások! – vallják az idegenvezetők, akik már nagyon szeretnének újra csoportokat kísérni, élményeket adni itthon és külföldön. Sokkolóan hosszú volt számukra az otthon töltött időszak, startra készen állnak, arra várnak, hogy ismét utazhassanak.

Annak érdekében pedig, hogy az utazni vágyó turistákon kívül a hivatalos fórumok és döntéshozók figyelmét is felhívják magukra, valamint arra, hogy ne hagyják ki őket a turizmussal foglalkozó szabályozásból, június 30-án (kedden) 11 órára flashmobot szerveznek a budapesti Szent István Bazilika előtti térre. Arra kérik kollégáikat, vigyék magukkal esernyőjüket és idegenvezetői igazolványukat. Aki elfoglaltsága miatt nem tud ott lenni, bárhol is tartózkodik a kezdés időpontjában, húzza fel és 4 percen keresztül forgassa, pörgesse meg az ernyőjét, hogy legalább lélekben együtt legyenek!

Szeretnék eljuttatni üzenetüket, melynek lényege, hogy az idegenvezetők munkájuk során a békét és egymás megbecsülését hirdetik, s viszik Magyarország jó hírét szerte a világban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés