Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Opel vonszolta az oldalában fennakadt BMW motort Simaságon

A motor kormánya beakadt az egyik oldalablaknál.
Hirdetés
Hirdetés

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Simaságon, a 84-es főúton - írja a Nyugat.hu . Egy Sopron felől érkező Opel vezetője balra kanyarodott, a 8618-as útra, amikor a kocsi oldalának nekiütközött egy kocsisort előző BMW motor. A motor hölgy utasa az ütközéskor leesett a motorról, aminek a kormánya beakadt a személyautó ablakkeretébe. Az Opel vezetője nem állt meg azonnal, hanem még haladt valamennyit, magával vonszolva a motort.

A balesetben a motor utasa súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A motor vezetője a saját felelősségére a helyszínen maradt. Ő kézsérülést szenvedett. Az Opelben senki sem sérült meg. Beszéltünk mindkét sofőrrel, egyik sem érezte hibásnak magát az ütközésért.

Motoros baleset Simaságnál
Tánczos Mihály

- Jóval korábban kitettem az irányjelzőmet balra, mert tapasztalatom alapján sokszor majdnem letolnak az útról, amikor balra akarok kanyarodni. Belenéztem a tükörbe is, de nem láttam a motort, ezért kezdtem kanyarodni - mondta el kérdésünkre az Opel vezetője.

A BMW vezetője megerősítette, hogy az Opelnek kint volt az irányjelzője.

- Az autósor egy lassú mezőgazdasági gép után haladt, kis sebességgel. Elkezdtem a kocsisort előzni, amikor láttam, hogy az Opel balra indexel. Vártam, mi történik, de mivel legalább 100 métert haladt még a jármű azt gondoltam, hogy kint felejtette az irányjelzőt., ezért gázt adtam - elevenítette fel a történteket a motor vezetője - Az autó azonban pont elém kanyarodott.  A helyszínelés után azonnal meglátogatom a feleségemet a kórházban.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Motoros baleset Simaságnál
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hírek

Hirdetés