Sopron a naptár lapjain

Az enyugat.hu munkáját is gyakran segítő Töreki Tibor fotóiból készült 2023-as falinaptár.

Töreki Tibor nevét az enyugat.hu olvasói is jól ismerhetik, hiszen gyakran az ő fotóival mutatjuk meg a Sopronban történteket.

Kiderült, most másoknak, másképp is megmutatja városa legszebb részeit, fényképeiből ugyanis falinaptár készült, ami a Széchenyi tér sarkán lévő papírboltban meg is vásárolható. Hangulatos soproni utcák, látképek, épületek gyűjteménye a színes, és a soproniak számára minden bizonnyal hangulatos falinaptár.

Töreki Tibor fotóiból válogatták a falinaptár képeit.
Enyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek