Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lesz VOLT! - csak másképp

A fesztivál 28 éves történetének legszebb és legemlékezetesebb pillanatai filmen.
Hirdetés
Hirdetés

"Normális esetben ilyenkor már nagyon szoktunk izgulni. Két nap van a VOLT-ig, állnak a színpadok, ezerrel készülődünk a nyitásra és nagyon várunk Titeket Sopronban! Idén más a helyzet... Sokat gondolkodtunk azon, hogy mivel tudnánk legalább egy kicsit pótolni az elmaradt Telekom VOLT Fesztivált" - írják a szervezők a VOLT honlapján. S persze, hogy kitaláltak valamit...

"Készültünk Nektek egy meglepetéssel: a LESZ VOLT! című film a Telekom VOLT Fesztivál 28 éves történetének legszebb és legemlékezetesebb pillanatait foglalja össze, rengeteg interjúval, koncertrészlettel. Nézzük együtt az idei VOLT tervezett időpontjában, július 4-én, szombaton este fél 9-kor a soproni Fő téren és Budapesten az Akvárium teraszán! Vedd fel a kedvenc VOLTos pólódat és töltsünk együtt egy csodálatos estét kedvenc hazai- és világsztárjaink társaságában, idézzük meg a VOLT hangulatát! A szabályok szerint mindkét helyszínen legfeljebb 500-an lehetünk, július 5-én, vasárnap este azonban országos TV-premier keretében a Petőfi TV mutatja be a filmet" - tájékoztat a fsztivál közösségi oldala.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés