Lesz VOLT! - csak másképp

A fesztivál 28 éves történetének legszebb és legemlékezetesebb pillanatai filmen.

"Normális esetben ilyenkor már nagyon szoktunk izgulni. Két nap van a VOLT-ig, állnak a színpadok, ezerrel készülődünk a nyitásra és nagyon várunk Titeket Sopronban! Idén más a helyzet... Sokat gondolkodtunk azon, hogy mivel tudnánk legalább egy kicsit pótolni az elmaradt Telekom VOLT Fesztivált" - írják a szervezők a VOLT honlapján. S persze, hogy kitaláltak valamit...

"Készültünk Nektek egy meglepetéssel: a LESZ VOLT! című film a Telekom VOLT Fesztivál 28 éves történetének legszebb és legemlékezetesebb pillanatait foglalja össze, rengeteg interjúval, koncertrészlettel. Nézzük együtt az idei VOLT tervezett időpontjában, július 4-én, szombaton este fél 9-kor a soproni Fő téren és Budapesten az Akvárium teraszán! Vedd fel a kedvenc VOLTos pólódat és töltsünk együtt egy csodálatos estét kedvenc hazai- és világsztárjaink társaságában, idézzük meg a VOLT hangulatát! A szabályok szerint mindkét helyszínen legfeljebb 500-an lehetünk, július 5-én, vasárnap este azonban országos TV-premier keretében a Petőfi TV mutatja be a filmet" - tájékoztat a fsztivál közösségi oldala.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek