Ittasan vezettek Sopronban, lebuktak

A Kőszegi úton és a Terv utcában jelzett a szonda.

A soproni rendőrök 2023. január 4-én 4 óra 30 perc körül Sopronban, a Kőszegi úton közlekedő gépkocsi 44 éves férfi vezetőjét, valamint 11 óra 30 perc körül szintén Sopronban, a Terv utcában haladó személyautó 40 éves női helyi sofőrjét ellenőrizték.

A rendőrök a járművezetőkkel szemben alkoholtesztert is alkalmaztak, ami mindkét esetben pozitív értéket mutatott, ezért őket további mintavételre a helyi rendőrkapitányságra előállították.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek