Kölcsönadta a rendszámot fertőbozi haverjának, akinek jogsija sincs

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak a soproni rendőrök.

Nagycenken, a Vám utcában állítottak meg a járőrök egy Renault típusú személygépkocsit január 4-én 14 óra 50 perckor. Az egyenruhások megállapították, hogy a 20 éves fertőbozi sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, illetve az általa vezetett jármű rendszáma egy másik autóra lett kiadva. A Renaultban tartózkodó 21 éves ausztriai utas a rendőröknek elmondta, hogy a kocsi Magyarországra történő behozatala céljából, baráti szívességből adta kölcsön saját gépjárműve rendszámtábláját a fertőbozi barátjának.

A járőrök a két férfit a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellenük a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak, és őket gyanúsítottként hallgatták ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Rendőrségi hírek