Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Simicskó István lett a KDNP parlamenti frakciójának vezetője

Harrach Pétert "10 év frontszolgálat után" váltja.
Hirdetés
Hirdetés

Simicskó István vezeti a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióját július 15-től - jelentette be Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke a kisebbik kormánypárt rendkívüli frakcióülése után hétfőn, Budapesten.

Semjén Zsolt közölte: Simicskó Istvánt egyhangú szavazással választották meg a frakció élére. Az MTI idézi a KDNP elnökét: Harrach Péter eddigi frakcióvezető már korábban jelezte, hogy "10 év frontszolgálat után" át szeretné adni a posztot. Abban állapodtak meg, hogy a ciklus feléig vezeti a kisebbik kormánypárt képviselőcsoportját - mondta a miniszterelnök-helyettes, aki egyúttal köszönetét fejezte ki a frakcióvezető munkájáért.

Harrach Péter úgy értékelt: az elmúlt 30 esztendő legeredményesebb tíz évét tudhatják maguk mögött a parlamenti munkában, amelynek során igyekeztek a kormányzati munkát segíteni.

Simicskó István új frakcióvezető "aktív munkát" ígért a jövőre nézve, és azt mondta: a KDNP továbbra is értékalapú politikát folytat majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés