Lövöldözés volt a bécsújhelyi laktanyában, meghalt egy katona

Egy fiatal őr támadt a felettesére, lövések is eldördültek.

Pénteken reggel hét óra előtt a a bécsújhelyi repülőtéri laktanyában egy 20 éves katona került vitába a felettesével - írta a Der Standard. Michael Bauer, a hadsereg szóvivője a lapnak azt mondta katona több lövést adott le egy géppuskával az őrszobában, amire a rangidős katonatiszt pisztollyal válaszolt.

A fiatal katona meghalt, a tiszt megsérült, kórházba vitték. Arról egyelőre nincs információ, hogy mi váltotta ki a szóváltást, a rendőrség nagy erőkkel vizsgája az eset körülményeit.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek