Nagy erőkkel keresi a rendőrség az 55 éves Lászlót

December 6. óta nem tudnak semmit a győri férfiről.

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat Galgóczi László eltűnése ügyében. Mint a police.hu-n írják, az 55 éves férfi 2022. december 6-án eltávozott győri tartózkodási helyéről, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Aki a képen látható Galgóczi László tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenül is lehet bejelentést tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek