Kidöntötte az oszlopot Fertőrákoson

A soproni rendőrök egy 17 éves fertőrákosi sofőrrel szemben intézkedtek.

Fertőrákoson, a Fő utcában személygépkocsival közlekedett egy helyi fiatalember. Az előtte haladó, és balra kanyarodási szándéka miatt – az irányjelzést használva – lassító 66 éves sofőr által vezetett gépjármű mögött a 17 éves sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot, és hogy vele az ütközést elkerülje, autója kormányát jobbra rántotta. A manővere során azonban a gépkocsival neki ütközött az útpadkán betonlábon álló, fából készült – vélhetően telefontársaság tulajdonában lévő – tartóoszlopnak, amely a becsapódás hatására eltörött, és rádőlt a vétlen személygépkocsira.

A kidöntött oszlop a vétlen sofőr autójára dőlt.
police.hu

A baleset során személyi sérülés nem történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek