Autópályán tolatott és szerencsétlenkedett egy autós Győrújbarátnál, baleset lett belőle

Eltévesztette a lehajtót az M1-esen, majd tolatni kezdett nemcsak a leálló-, hanem a külső forgalmi sávban is.

Még január elején, Győrújbarát közelében egy autós vélhetően eltévesztette a kijáratot, ezért fékezés után rögtön tolatni kezdett – írja a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Az autós tolatás közben közben visszakacsázott a külső sávba, ahol viszont több autó is érkezett gyorsan, egymást követve.

A videó szerint többen időben észrevették a manővert, és fékeztek.

Az egyik érkező autó azonban már nem tudott megállni, és az előtte szintén fékező autóba csapódott.

Azt írják, hogy a balesetben egy gyerek megsérült, őt kórházba vitték.

Ahogy az üzemeltető is írja, a forgalommal szemben felhajtó autón kívül, az egyik legváratlanabb dolog, amivel az autósok találkozhatnak az autópályákon, egy tolató jármű.

"Ha eltévesztettük a kihajtót, soha ne forduljunk vissza, ne tolassunk. Menjünk el a következő lehajtóig és onnan, a KRESZ szabályait betartva közelítsük meg a számunkra tökéletes lehajtót" - írják.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek