Rövid időn belül lebukott az idős asszonyt kifosztó nő

A soproni rendőrök 48 órán belül azonosították és elfogták a tettest.

Egy 80 éves soproni asszony január 12-én tett feljelentést a Soproni Rendőrkapitányságon, mert ismeretlen tettes a lakása éjjeli szekrényéből eltulajdonította ezer euró készpénzét, valamint arany ékszereit, amellyel összesen körülbelül kilencszázezer forint kárt okozott.

A büntetőeljárás megindítását követően a soproni nyomozók hamar azonosították a tettest, aki az idős asszony egyik hozzátartozóját gondozta és így szabad bejárása volt a házba.

A házkutatás során a rendőrök olyan ékszereket is lefoglaltak, amikről feltételezik, hogy lopottak.
Soproni Rendőrkapitányság

Elfogását követően a 47 éves nő beismerő vallomást tett. Az asszony a Soproni Járásbíróság le is tartóztatta.

A nyomozás során a rendőrök kiderítették, hogy az elkövetőnek több gondozottja is volt. Az otthonában tartott kutatás során a rendőrök egyéb ékszereket is lefoglaltak, amelyekről feltételezhető, hogy korábbi lopásokból származhatnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek