Megöllek titeket! - mondta egy férfi a zalaegerszegi óvoda nevelőinek

Az unokhúgát sérelem érte, amit nem akart annyiban hagyni.

A Zalaegerszegi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a férfinak az ügyében, aki egy zalaegerszegi óvoda nevelőit fenyegette meg - írja a Zalaegerszegi Törvényszék közleménye.

A vádlott 2022. február 16-án az unokahúgát ért sérelem miatt akarta számonkérni egy megyeszékhelyi óvoda dajkáját.

Az indulatos férfi a neki ajtót nyitó nevelőtől kiabálva kérte, hogy hívja oda a dajkát. Ezt hallva az intézmény vezetője is odament az egyre dühösebb vádlotthoz, aki továbbra is azt követelte, hogy beszélhessen a kollégájukkal. Miután a sértettek nem tettek eleget a kérésnek, a férfi szidalmazni, fenyegetni kezdte őket.

Többek között azt ordibálta, hogy „megöllek titeket”, „rátok gyújtom a házat”.

Mivel a sértettek a vádlott viselkedésétől megijedtek, jelezték, hogy hívják a rendőrséget. Ennek hatására a férfi – még mindig hangoskodva –, de távozott az óvodától.

A bíróság a vádlottat két rendbeli zaklatás vétsége miatt 360 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére ítélte.

A büntetővégzés jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek