Lángoló mozdony szabadult el Németországban

Az osztrák határnál sikerült csak megállítani.

Elszabadult egy lángoló, vezető nélküli dízelmozdony Dél-Németországban, miközben megpróbálták eloltani – írja az AP News nyomán a 24.hu . A jármű Ausztria irányába tartott, végül sikerült megállítani.

Január 20-én, éjjel 3 óra körül riasztották a tűzoltókat a Strass falu közelében égő mozdonyhoz, nem sokkal kiérkezésük után azonban elindult egy lejtős pályán a kocsi.

A lángoló jármű felgyorsult, és kilométereken át száguldott Freilassing városa felé. A rémisztő jelenetről videó is készült, ezt a Freilassingi Önkéntes Tűzoltóvállalat tette közzé .

Míg a tűzoltók a mozdony nyomába eredtek, a vasúti dolgozóknak sikerült egy mellékvágányra terelniük Freilassing közelében, ahol aztán egy ütköző megállította, mielőtt még átlépte volna a határt. A Bajor Vöröskereszt szerint a tüzet eloltották, a balesetben senki sem sérült meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek