Nem lesz csoportos létszámleépítés a postánál

A tervezett formában nem hajtják végre a létszámcsökkentést.

Októberben jelentette be a Magyar Posta Zrt., hogy 366 postahely ideiglenes bezárása mellett csoportos létszámleépítést tervez végrehajtani, amelynek keretében 300 embert küld el - írja a hvg.hu .

Emiatt kérdezett rá Oláh Lajos, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternél, hogy hol tart az elbocsátások folyamata.

A tárcavezető helyett Fónagy János államtitkár válaszolt, aki azt közölte, hogy a posta november 8-án kinevezett menedzsmentje a tervezett csoportos létszámcsökkentés szükségességét felülvizsgálta, és azt a korábban bejelentett szándékkal ellentétben a tervezett formában nem kívánja végrehajtani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek