Jászberényben kikapott a Fidesz, feloszlatják a helyi csoportot

Pócs János figyelembe veszi a választók akaratát.

"A választók akaratát figyelembe véve kezdeményezem a jászberényi Fidesz csoport feloszlatását és újjászervezését!" – írta Pócs János, a térség fideszes országgyűlési képviselője a Facebook oldalán, amit a MaNcs szúrt ki.

Mint ismert, január 15-én az ellenzék által támogatott Budai Lóránt kétharmados győzelmet aratott a időközi polgármester-választáson. A Fidesz által támogatott jelölt, dr. Besenyi Orsolya szintén függetlenként indult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek