A főutak nedvesek, Pápa környékén latyakosak

A Dunántúl északi és nyugati részén havazik.

Az igazi téli idő a hétvégére várható, de már péntek délután megérkezik a viharos szél az Észak-Dunántúlra. Jelenleg a Dunántúl északi és nyugati részén havazik.

Forrás: időkép.hu

Az Útinform reggel 8 órai tájékoztatása szerint a gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata a Dunántúl északi és nyugati részén, Nógrád és Heves megyékben, illetve Orosháza és Berettyóújfalu környékén vizes, nedves, vagy a preventív védekezés nyomán sónedves.

Pápa térségében latyakos az utak felszíne. A látási viszonyok mindenütt jók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek