Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lagziból a karanténba

Az egész násznép otthon marad Tolnában egy fertőzött rokon miatt.
Hirdetés
Hirdetés

Két hétre házi karanténba kellett vonulniuk egy Tolnán megtartott lagzi vendégeinek, mert az egyikükről később beigazolódott, hogy megfertőződött a SARS-CoV-2 vírussal – írta meg a Teol.

A tolnai vezető háziorvos, dr. Barna Györgyi is értesült az esetről - hozzá két kontaktszemély tartozik. Azt mondta, vélhetően a fertőzött rokon, akit teszteltek, még nem volt az eredmény birtokában, amikor elment az esküvőre. A többieket egyelőre nem tesztelik, de ha valaki tüneteket észlel, meg fogják vizsgálni.

A lagzi helyszínéül szolgáló étterem vezetője hangsúlyozta: eddig is maximálisan ügyeltek a higiéniára, ezután is ezt teszik – nem tehet arról, hogy valaki hazajött Németországból a testvére lakodalmába, és kiderült, hogy vírushordozó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés