Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Augusztusig minden más lesz a Csengery utcában

Van egy nagyon jó és egy kicsit rossz hírünk! Felújítják a Csengery utca egy részét, viszont ez torlódásokkal fog járni.
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn, július 6-án útfelújítási munka kezdődik Sopronban a Csengery út vasúti felüljáró és a Kőszegi – Csengery úti körforgalom között. Az első héten mozgó forgalomterelés mellett a régi aszfaltot fogják felmarni és a szegélyeket fogják elbontani.

Ezt követően az építési munkák idejére a Csengery úton csak egy sáv lesz használható, amit egyirányúsitanak a város irányába. A városból a kórház előtt a Győri úton lehet majd kijutni, a kifelé irányuló forgalmat arra terelik. Az útfelújítás második hetétől a Harka felől érkezők sem hajthatnak be a Kőszegi - Csengery úti körforgalomhoz, őket már a Kőszegi úti - Felsőbüki Nagy Pál utcai körforgalomnál a város felé terelik és egy kisebb kerülővel tudnak majd kijutni a városból. Minden kritikus ponton sárga alapú terelőtáblák mutatják a helyes irányt - adott tájékoztatást a kivitelező Dömper Kft. nevében Rostás János László kommunikációs koordinátor.

A munkálatok miatt arra kérnek minden közlekedőt, hogy a terelőtáblák utasításait fokozott figyelemmel kövessék. A hétfőn kezdődő útfelújítás kapcsán megújul a Csengery út egy kritikus szakaszának az aszfaltburkolata, új szegélyeket fognak lerakni és a buszmegálló is a térkövezés helyett, egy teherbíróbb bazaltbeton burkolatot kap majd.

A város és a kivitelező a munkát a nyári szabadságok idejére ütemezte, hogy a forgalomban minél kisebb legyen a fennakadás, azonban torlódásokra így is számítani kell. A kivitelező igyekszik a felújítást mielőbb befejezni, de legkésőbb augusztus 31-én egy szebb, kényelmesebb útszakaszt fog visszaadni a közlekedőknek. (Ezúton is köszönik a türelmet!)

A térkép segít a terelőútvonal áttekintésében
Dömper Kft.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés