Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Intercity vonattal ütközött az autó, a sofőr életét vesztette

A műszaki mentés idején a vonatközlekedés szünetel Győr és Enese között.
Hirdetés
Hirdetés

Intercity vonattal ütközött egy személyautó péntek este Ikrényben egy vasúti átjáróban, az autó vezetője a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Schreindler Ágnes elmondta, hogy a vonat mozdonya maga alá gyűrte az autót, és több méteren keresztül tolta.

Rázó László, a vonalat működtető Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. szóvivője azt mondta, hogy a vonat Sopronból Budapestre tartott, az utasok közül senki nem sérült meg, őket vonatpótló autóbusszal viszik Győrbe.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a vonatközlekedés szünetel Győr és Enese között. Az Intercity vonatok kerülő úton, Hegyeshalom felé közlekednek, a személyvonatok utasait Enese és Győr között vonatpótló buszok szállítják.

Az autó a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróba. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg. A személyvonatok utasait Enese és Győr között vonatpótló autóbuszok szállítják. Az InterCity vonatok kerülő útirányon, Hegyeshalom felé közlekednek - egészítette ki az információkat a GYSEV szóvivője, Rázó László.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés