Sikeres volt a felsőpulyai magyar bál

Két év kihagyás után, idén már 18. alkalommal rendezték meg a hagyományos magyar bált Felsőpulyán. A Középburgenlandi Magyar Kultúregyesület idén új helyszínt választott az eseménynek, a Domschitz vendéglő helyett a városháza dísztermét. Ez jó ötletnek bizonyult, a jegyek ugyanis már gyakorlatilag több héttel a bál előtt elfogytak, a helyszínen pedig mintegy 160-180-an szórakoztak szombat este. Ez volt egyébként az egyetlen bál a városban, Kántor Christian egyesületi elnök szerint pedig ez a rendezvény arra is jó, hogy összehozza a környék népcsoportjait, hiszen nem csak magyaroknak szól ez a bál. Az esten a városvezetés is nagy számban képviseltette magát, de a burgenlandi és az ausztriai magyarság több ismert közéleti szereplője is jelen volt.

Keszei László
Keszei László
Keszei László
Keszei László
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek