Szirénázó mentőautó karambolozott Haracsonyban

Ketten meghaltak abban a közlekedési balesetben, ami csütörtökön történt Haracsonyban (Horitschon), a Felsőpulyai járásban.

Egy mentőautó megkülönböztető hang- és fényjelzéssel haladt a település belterületén Récény (Ritzing) irányában. A mentőautó a három előtte haladó jármű előzésébe kezdett, de a sorban az egyik autó balra kanyarodni kezdett, a mentőautó pedig így oldalról ütközött neki. A személygépjárműben egy haracsonyi házaspár utazott, autójuk egy betonkerítésnek ütközött. A házaspár 69 és 66 éves tagja olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentőautóban a sofőr mellett egy mentőorvos és egy gyakornok utaztak, ők súlyos sérüléseket szenvedtek, mentőhelikopterrel kellett őket a kismartoni és a bécsújhelyi kórházba szállítani. A mentőautó sofőrjét a felsőpulyai kórházba szállították.

APA / Rotes Kreuz Burgenland

Nemrég volt egy másik halálos baleset is a környéken

Szombat este Récény közelében történt egy halálos kimenetelű közlekedési baleset. Egy személygépjármű a Lakompak (Lackenbach)és Récény közötti útról letérve megpördült, majd 90 méterre egy szántóföldön kötött ki. Az autó két utasa közül egy 19 éves fiatal a helyszínen életét vesztette, társa, egy 18 éves fiatal a bécsújhelyi kórházba került.

(ORF Burgenland, BVZ.at)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Kapcsolódó cikkeink

Halálos baleset a gyorsforgalmi úton

Egy fiatal nő autójával eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött egy másik autóval.

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek