Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét forgalmirend-változás az M85 építése miatt

Továbbra is gőzerővel halad a munka az M85 autóút Csorna – Sopron közötti szakaszán, ennek kézzel fogható jeleit már Fertőendréd térségében is tapasztalhatják az arra közlekedők.
Hirdetés
Hirdetés

A beruházás keretében a 8648 j. út és a 85. számú főút csatlakozásánál körforgalmú csomópont épül. Ez vezet majd az M85 autóút majdani Fertőendréd csomópontjához, mely a Fertőendrédi Komposztáló telep szomszédságában található.

Terelőút a 85-ösön Fertőendrédnél
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Azért, hogy a munkák ideje alatt biztosítani lehessen a közlekedők számára a nagy forgalmú 85. számú főúton a 2x1 sávos haladást, valamint hogy a fent említett csomópont körpályáját egy ütemben építhesse meg a vállalkozó, terelőút épült.

A kivitelezést végző vállalkozó a forgalmat 2020. július 6-án (hétfőn), 12:00 órától fokozatosan, forgalomirányítás mellett átterelte az elkészült terelőútra.

Terelőút a 85-ösön Fertőendrédnél
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A változó forgalmi rend és a folytatódó munkálatok miatt kérjük továbbra is a környéken közlekedők szíves türelmét és fokozott figyelmét, valamint a tereléseknél elhelyezett KRESZ jelzések (korlátozások) fokozott betartását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés