Donald Trump tévedett, és a történelem előtt fog felelni

Ezt Trump volt alelnöke, Mike Pence jelentette ki szombaton.

"Trump elnök tévedett, és a történelem felelősségre fogja vonni őt" - jelentette ki Mike Prence, Trump volt alelnöke szombaton.

Prence felidézte a két évvel ezelőtti eseményeket, amikor a 2020-as elnökválasztás után Trump támogatói megtámadták a Capitoliumot, mert szerintük elcsalták a választást. A zavargásnak több halálos áldozata is volt - írja a Telex .

Rendfenntartók a Capitolium előtt, 2021.április 2-án
CNN/AP

A támadás alatt Prence is a Capotoliumban volt, így közelről látta az eseményeket. Hozzátette, "ami azon a tragikus napon történt az szégyen, és az igazság megcsúfolása lenne, ha nem így gondolnánk rá...Amíg élek, soha nem fogok megfeledkezni azokról, akik aznap életüket vesztették, az akkor szerzett sebekről és a rendfenntartók hősies viselkedéséről sem" .

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek