Megint eltűnt otthonról a 16 éves fiú

A soproni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Soproni Rendőrkapitányság 08050-157/41/2023. körözési számon eljárást folytat Papp Alex eltűnése ügyében. A 16 éves fiú a Sopron, Cseresznye sori tartózkodási helyéről 2023. február 24-én 18 órakor engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

police.hu

A Soproni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatal tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A fiú korábbi eltűnéseiről szintén hírt adtunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Kapcsolódó cikkeink

Nagy erőkkel keresi a soproni rendőrség a 16 éves Alexet

Augusztus 15-én tűnt el, azóta nem találják.

Harkáról eltűnt kamaszt keres a rendőrség

Október 15 óta nem tudni hol van a tizenöt éves Alex.

Ismét keresi a rendőrség a 16 éves Alexet

Szeptember 28. óta nem tudni róla semmit.

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek