Nem süti lapult a sütisdobozokban

Biztosan nem híztak volna az utasok az M1-es autópályán talált süteményesdobozok tartalmától, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai találtak egy belga autóban.

Édes és krémes süteményes dobozok lapultak abban a Bulgáriából érkező autóban, amit a pénzügyőrök, annak négy utasával igazoltattak.

A dobozok átvizsgálásakor kiderült, hogy tartalmuk nem okozna fogyasztóinak súlygyarapodást, hiszen édesség helyett több mint 1300 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát rejtettek.

A négy utas azt mondta, hogy fogalmuk sem volt arról, mennyi cigarettát vihetnek, mégis elrejtették azokat.

A pénzügyőrök a négymillió forint értékű cigarettát lefoglalták és jövedéki törvénysértés miatt indítottak eljárást – írják lapunkhoz is eljuttatott közleményükben.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek