Arculatot vált a Foodpanda Magyarországon

A nevet és a logót is lecserélik május 1-jétől.

Májustól Foodora néven folytatja magyarországi tevékenységét a Foodpanda, az ország egyik legismertebb ételrendelési platformja. A Foodpanda anyacége, a Delivery Hero a lépéssel egységes ernyőmárka alá akarja vonni európai márkáit.

A céggel szerződésben lévő futárokat a napokban értesítették, még a hivatalos bejelentés előtt. Úgy tudjuk, hogy nem csak hazánkban lesz változás, ugyanis Magyarországon kívül Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Dániában, Finnországban, Svédországban és Norvégiában is Foodora néven folytatja tevékenységét a vállalat, írta meg a Mandiner.

A cég a futárokkal közölte, hogy az új arculat és márkanév miatt új munkaruhát és egységes táskákat vezetnek be számukra, melyekkel már április közepétől lehet az utcákon találkozni. A futárokat igyekezték azzal is megnyugtatni, hogy szerződésükben nem lesz változás a névcsere miatt.

A Foodpanda név viszonylag friss volt a piacon, ugyanis két éve cserélték le a Netpincér nevet Foodpandára. A vállalat szerint a nagy különbség most, hogy nyolc ország egyszerre, egy napon vált Foodorára.

Az új névhez bizonyára új logó is jön majd, de a szín nem változik: a magenta alapon fehér pandaarc helyett fehér pincértálca lesz látható, ahogyan az már ma is van a Foodora márkát használó skandináv országokban.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek