Túrázzon együtt Novák Katalinnal

Dobogókőre lehet menni a köztársasági elnökkel és a first gentlemannel túrázni vasárnap, a legfontosabb a kényelmes túracipő, a víz és a szendvics.

"Bakancsra fel!

Ősz óta járjuk a Kéket, férjemmel, Istvánnal.

Holnap, vasárnap (március 26.) Dobogókőre megyünk. (Kb. 25 km, 1060 m szintkülönbség) Ha van kedve, jöjjön velünk!

Ha csatlakozna hozzánk, kérem, írjon a kektura_KUKAC_sandorpalota_PONT_hu e-mailcímre, ma 14 óráig. Az indulás pontos helyét és idejét megírjuk.

A legfontosabb: kényelmes túracipő, víz és szendvics!" - írta Facebook-oldalára a köztársasági elnök.

Novák Katalin túrázik
Facebook
Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek