Újraindítja az RTL a Survivort

Két év kihagyás után, ezúttal csak civilekkel.

2023 őszén újra jön a Suvivor az RTL-re - derült ki a csatorna pénteki sajtóközleményéből.

Ebben azt írják, olyan emberek jelentkezését várják, akik "képesek megküzdeni az éghajlat, a nomád élet, az éhezés, az élővilág okozta nehézségekkel és az ezekből adódó fizikai, lelki megpróbáltatásokkal, és nem utolsó sorban saját magukkal".

A Survivor még 2003-ban indult az RTL Klubon Stohl András vezetésével, a csatorna két évad után mégis úgy döntött, nem folytatja a túlélős realityt. 2017-ben aztán meggondolták magukat, és teljesen új formában, Istenes Bence vezetésével indították újra a műsort.

A vetélkedő legutóbb 2021-ben volt látható a csatornán, akkor az Éjjel-Nappal Budapest egyik színésze, Varga Miklós "Joe" vezette a műsort. Ez pedig idén sem lesz másképp.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek