Csalók élnek vissza a MOL nevével

A magyar olajtársaság figyelmeztetést adott ki.

Sajnos, az utóbbi napokban megjelentek olyan hirdetések, befektetésre vonatkozó felhívások, melyeket a MOL nevével visszaélve csalók indítottak - írja a Facebookon a MOL.

Felhívják a figyelmet arra, hogy az ilyen jellegű hirdetések, ajánlatok mögött nem a MOL áll, ezekhez az aktivitásokhoz, ajánlatokhoz az olajtársaságnak nincs köze.

Arra kérnek mindenkit, hogy kellő óvatossággal járjanak el, amennyiben ilyen vagy hasonló hirdetéssel, befektetésekre vonatkozó felhívással találkoznak, személyes adataikat semmiképpen se adják meg, és ne indítsák el a tranzakciót.

A MOL közölte, hogy az ügyben megtették a szükséges lépéseket.

Ez a tartalom a szombathelyi központú Nyugat.hu és a soproni központú Enyugat.hu együttműködése nyomán jött létre. Támogasd a független helyi újságírást!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek