Halálos baleset Kőszeg közelében - több autó ütközött, egy jármű fának csapódott

Teljes útlezárás van érvényben Kőszeg és Horvátzsidány között.

Teljes útlezárás van érvényben Kőszeg és Horvátzsidány között, miután eddig tisztázatlan körülmények között ütközött több gépjármű.

Az egyik autó letért az útról és egy fának csapódott . Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Halálos baleset Kőszeg közelében - több autó ütközött, egy jármű fának csapódott
TM/Nyugat.hu

Eddig meg nem erősített információnk alapján egy előzési szituációban történt az ütközés. A járművek Horvátzsidány felől Kőszeg irányába tartottak. Kőszegi és szombathelyi tűzoltók érkeztek a helyszínre.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye:

Letért az úttestről és fának csapódott egy személyautó a Kőszeg és Horvátzsidány közötti útszakaszon. A kőszegi és a szombathelyi hivatásos, valamint és a horvátzsidányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, valamint a mentőkkel közösen kiemelték az autó utasát.

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek