Betörtek a Shopping City Südbe

Autóval törtek be a bevásárlóközpontba, ahol feltehetőleg egy ékszerbolt volt a célpont. A gépjárművet aztán a menekülő tolvajok fel is gyújtották.

Akik hétfő reggel Vösendorf térségében, a Westfield Shopping City Süd környékén jártak, tapasztalhatták, hogy a bevásárlóközpont egész területe le van zárva és mindenhol rendőrök állnak. Hajnali 4 óra előtt ugyanis egy rakodórámpán keresztül betörtek az épületkomplexumba.

Feltehetőleg egy ékszerbolt állt a tolvajok célpontjában. Menekülésük során a betöréshez használt autót fel is gyújtották, így a bevásárlóközpontban tűz is keletkezett.

Az elkövetőket sajtóinformációk szerint egyelőre nem sikerült kézre keríteni, pedig az akcióban a különleges gyorsbeavatkozó egységet és a Cobrát is bevetették.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek