Kisebb összegű számlákkal nem foglalkozik ezután az MVM

Hozzácsapják a következő hónaphoz, hadd halmozódjon.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. arról értesítette az ügyfeleit, hogy június elsejétől nem készít és nem küld részszámlát, amennyiben az elszámolása nem éri el a bruttó 1836 forintot (nettó 1446 forint) - írja a napi.hu .

A cég honlapján ez olvasható: " Papírszámlát csak akkor állítunk ki, ha a villanyszámla bruttó értéke eléri az 5000 Ft-ot. E-számla esetén ez az összeghatár bruttó 1836 Ft. Ha a havi elszámolás nem éri el ezt az összeget, akkor a következő hónappal együtt kell befizetni, ám ha a kettő együtt sincs bruttó 1836 forint, akkor tovább tolódhatnak, így akár több hónap is összevonódhat ."

Hozzáteszik, hogy összeghatártól függetlenül mindig küldik az elszámolószámlákat a diktálás vagy a mérő éves leolvasása után.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek