11 éves kislányt akart szexrabszolgának eladni egy magyar férfi Észak-Írországban

A férfit most állították bíróság elé Belfastban.

Egy 54 éves magyar férfinak, M. Zoltánnak Észak-Írországban kellett bíróság elé állnia, mert szexrabszolgának próbált meg eladni egy 11 éves kislányt, akinek idén márciusban pénzt is ígért szexuális szolgáltatásokért cserébe - írja a Belfast Telegram.

A férfinak nem állapítottak meg óvadékot, mert többször megpróbálta kapcsolatba lépni a kislánnyal, és fegyvert, valamint egy kést is találtak nála, pedig fegyverviselési engedélye sincs.

M. Zoltán ellen hat kiadatási parancs is érvényben van a Magyarországon elkövetett bűncselekményei miatt. Az említett ügyben hat másik férfit is megvádolták, ők azonban elhagyták az országot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek